Ovlašteni distributer kompanije Italtecnica srl iz Italije

Hidroelektra 021 doo

O nama

       "Hidroelektra 021" doo već više od osam godina uspešno posluje kao društvo sa ograničenom odgovornosti,baveći se prvenstveno proizvodnjom, prodajom i održavanjem svih vrsta pumpnih postrojenja, nezavisno da li se radi o povišenju pritiska vode u sanitarnoj i hidrantskoj mreži ili odvodu drenazne i fekalne vode. Kvalitet, kratak rok isporuke, besplatan dostava do mesta ugradnje, najpovoljnije cene u Srbiji je ono što naša postrojenja za povišenje pritiska sanitarne i hidrantske vode izdvaja od drugih proizvodjača. Svi naši proizvodi su optimalno prilagodjeni Vašim potrebama i izradjeni prema zahtevu iz vašeg projekta.

         Saradnja sa kompanijom ITALTECNICA iz Italije otvorila je mogućnost da vam ponudimo nova savremena rešenja upravljanja pumpama za vodu i iznadjemo najoptimalnije i najpovoljnije rešenje za kvalitetno vodosnabdevanje poslovnih,stambenih i svih drugih objekata koji imaju potrebu za vodom, kao i sistema za protivpožarnu zastitu. Proizvodi ove kompanije dostupni su preko našeg web shopa, klikom na sledeći link: www.pumpeshop.rs  .

        Za sva Vaša pitanja u vezi naših proizvoda,ili tehničkog rešenja Vašeg problema, možete nam se obratiti telefonom ili emailom 24h dnevno,sedam dana u nedelji.

          Postrojenja za povišenje pritiska vode

sanitarna

Sanitarna

Primena: povišenje pritiska potrošne vode u sanitarnoj mreži u stambenim,komercijalnim i javnim objektima...

Više...


Protivpožarna

Primena: povišenjenje pritiska protivpožarne vode u hidrantskoj ili sprinkler mreži za stambene,komercijalne i javne objekte...

Više...

kombinovani

  Kombinovana 

Primena: povišenjenje pritiska protivpožarne i sanitarne vode kada je izvor vodosnabdevanja iz istog priključka za stambene,komercijalne objekte...

Više...